שמירה על איכות הביצה ועל תנאי אחסון נכונים במשק המטילות
חגית ארזי, מנהלת תחום מטילות לביצי מאכל, שה”מד”ר מיכל חנוביץ, פיקוח מוצרים מן החי, שו”ט תקציר יצרני הביצים הישראליים הם חלק מהותי בשרשרת השמירה על
חגית ארזי, מנהלת תחום מטילות לביצי מאכל, שה”מד”ר מיכל חנוביץ, פיקוח מוצרים מן החי, שו”ט תקציר יצרני הביצים הישראליים הם חלק מהותי בשרשרת השמירה על
ייצור תערובות למשקי העופות בישראל התפתחה ביחד עם ענף הלול: מאסמי התבואה והסילואים של פעם ועד למכוני התערובת של ימינו, הדרך הייתה ארוכה ומאתגרת. מה
ימים א’-ה’: 08:30-20:30
ימי שישי: 08:30-14:00
רפאל פטס
רח׳ המסיק 15 עמק חפר
טל. 052-9156626
[email protected]